Over A Vida Boa

Rust, amusement en gezelligheid zijn drie factoren die voor ons lichaam en onze geest ontzettend belangrijk zijn. In een wereld waar we steeds meer stress en prikkels ervaren, moeten we net op zoek gaan naar momenten om te genieten en te ontspannen. ‘A Vida Boa’ staat helemaal voor jou ter beschikking om je dat ene genotmoment te laten ervaren in onze privé wellness.

Puur genieten, dat gaat verder dan enkel de accommodatie die we je aanbieden. Ook onze producten, van de te gebruiken douchegels van Rainpharma tot de onderhoudstechnieken van het water, zijn op natuurlijke basis en van Belgische makelij. En daar streven we naar bij ‘A Vida Boa’, een onvergetelijke herinnering met aandacht voor ecologie & lokale partners.

Gastvrouw Elisa Nijs verwelkomt je graag, samen met je gezelschap in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) voor jouw moment van ‘puur genieten’. Dat kan op maat, of met één van onze voorgestelde arrangementen. Heeft u vragen of speciale wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Onze huisregels

Dit huisreglement heeft tot doel de veiligheid, rust en hygiëne bij het bezoek aan alle faciliteiten van A Vida Boa te garanderen. Wij vragen aan elke bezoeker om het huisregelment aandachtig te lezen. Ook vragen we om bij het bezoek aan onze wellness te melden indien er medische aandoeningen zijn die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een gevaar voor zichzelf of andere saunabezoekers kunnen betekenen.

1. Bij een reservatie bij A Vida Boa verklaart u zich automatisch akkoord met onze huisregels.

2. U kan uw reservatie gratis annuleren tot 48u op voorhand. Van 47u tot 25u wordt er 50% aangerekend. Indien u toch annuleert op minder dan 24u, dient de
volledige sessie betaald te worden. Annuleren kan zowel per mail als telefonisch.

3. Het is verboden zelf drank en/of eten mee te brengen.

4. Wij vragen u om het complex op de afgesproken tijd te verlaten. Indien dit niet gebeurt en daardoor de volgende klanten moeten wachten wordt er een extra
meerwaarde aangerekend.

5. Het complex dient in normale staat terug achtergelaten te worden.

6. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

7. Het is verboden te duiken in het zwembad. Gebeurlijke ongevallen zijn niet onze verantwoordelijkheid.

8. Huisdieren zijn niet toegestaan.

9. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de jacuzzi of het zwembad.

10. Het is verboden om binnen het gebouw te roken. Buiten zijn steeds asbakken voorzien.

11. Om hygiënische redenen is het verplicht in de sauna’s of infrarood cabines plaats te nemen op een handdoek.

12. A Vida Boa kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.

13. Het is verboden om het complex te betreden met schoenen, laarzen of ander schoeisel.

14. Wanneer er schade aangebracht wordt aan de door jou gehuurde ruimte ben je verplicht de herstelling van deze schade te betalen.

15. Onze infrarood sauna heeft verschillende positieve effecten op verschillende aandoeningen. Doch kan het (te) lang gebruik maken van onze infra rood sauna
gevaar voor verbranding van de huid veroorzaken. Vraag ons naar de ideale tijd voor uw huid, op deze manier is er geen enkele kans op verbranding.

16. Alle reservaties die bij ons gebeuren per e-mail, telefonisch of online , worden door ons steeds beantwoord met een mail vanuit ons wellnesscenter.
In deze mail wordt vermeld dat u boeking al dan niet in orde is.

17. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen A Vida Boa en onze klanten is de rechtbank van Hasselt
bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

BASIS ARRANGEMENT

Benieuwd naar onze arrangementen?