Over A Vida Boa

Ontspanning, plezier en gezelligheid zijn van essentieel belang om lichaam en geest gezond te houden. In een wereld waar stress en constante prikkels steeds meer de overhand lijken te nemen, is het belangrijk om momenten te omarmen waarin we kunnen ontspannen en genieten. Bij A Vida Boa staan we volledig klaar om u deze ervaring te bieden in onze privéwellnessfaciliteit.

Het concept van ‘Puur genieten’ reikt verder dan enkel de accommodaties die we aanbieden. Onze producten, variërend van de heerlijke douchegels van Rainpharma tot de milieuvriendelijke waterzuiveringsproducten, zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en afkomstig van Belgische producenten. Bij A Vida Boa streven we naar een onvergetelijke ervaring met een sterke focus op ecologie en lokale partners.

Gastvrouw Elisa Nijs verwelkomt u graag, samen met uw gezelschap in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) voor jouw moment van ‘puur genieten’. Dat kan op maat, of met één van onze voorgestelde arrangementen. Heeft u vragen of speciale wensen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Laat me mezelf kort aan u voorstellen. Mijn naam is Elisa Nijs, een vrouw in haar dertiger jaren, die als jong meisje de kans heeft gehad om een jaar in Brazilië te wonen. Mijn jaar in Brazilië was een zeer bijzondere, verrijkende ervaring. Ik heb daar gezien hoe mensen de tijd nemen om te ontspannen, te genieten, en in het hier en nu te leven. Dit heeft me geïnspireerd om datzelfde gevoel van rust en vreugde in België te introduceren bij ‘A Vida Boa’ oftewel ‘Het goede leven’ in het Portugees. Ik vind het belangrijk dat de mensen zich meteen goed voelen als ze hier binnenkomen.

Als pedagoge maar vooral als moeder van twee kindjes weet ik hoe moeilijk het is om een activiteit te vinden waar heel de familie van kan genieten. Bij de opstart van A Vida Boa was het voor mij dan ook van groot belang dat ook kinderen meer dan welkom waren. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om niet te zuiveren met chloor maar met waterstofperoxide, zodat zelfs de allerkleinste en de meest gevoelige huidjes mee konden komen genieten.

Puur genieten van het goede leven dat doen we nooit te veel!

Onze huisregels

Dit huisreglement is opgesteld om de veiligheid, rust en hygiëne in alle faciliteiten van A Vida Boa te waarborgen. Wij verzoeken elke bezoeker om dit huisreglement zorgvuldig door te nemen en vragen u vriendelijk om eventuele medische aandoeningen te melden die direct of indirect een gevaar kunnen vormen voor uzelf of andere saunabezoekers tijdens uw verblijf in onze wellness.

1. Door een reservering te maken bij A Vida Boa gaat u automatisch akkoord met onze huisregels.

2. U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan uw geplande bezoek. Bij annulering tussen 47 en 25 uur vooraf wordt 50% in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur dient de volledige sessie te worden betaald. Annuleren kan zowel per e-mail als telefonisch.

3. Het is niet toegestaan om eigen drank en/of eten mee te brengen.

4. Wij verzoeken u om het complex op de afgesproken tijd te verlaten. Indien u langer blijft en dit leidt tot wachttijden voor andere klanten, kan een extra toeslag in rekening worden gebracht.

5. Het complex dient in een schone en normale staat achtergelaten te worden.

6. Kinderen dienen te allen tijde onder toezicht te staan van een volwassene. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

7. Duiken in het zwembad is ten strengste verboden. Eventuele ongevallen zijn niet onze verantwoordelijkheid.

8. Huisdieren zijn niet toegestaan.

9. Het is verboden om in ons complex producten toe te voegen aan de jacuzzi of het zwembad.

10. Roken binnen het gebouw is strikt verboden. Buiten zijn er rookzones met asbakken beschikbaar.

11. Om hygiënische redenen is het verplicht om in de sauna en infraroodcabine op een handdoek plaats te nemen.

12. A Vida Boa kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor verlies van persoonlijke eigendommen.

13. Betreden van het complex met schoenen, laarzen of ander schoeisel is niet toegestaan.

14. In geval van schade aan de gehuurde ruimte bent u verplicht de kosten voor herstel van de schade te dragen.

15. Hoewel onze infrarood sauna verschillende positieve effecten kan hebben op verschillende aandoeningen, kan langdurig gebruik ervan de huid beschadigen. Raadpleeg ons voor de aanbevolen tijd voor uw huidtype om verbranding te voorkomen.

16. Alle reserveringen die via e-mail, telefoon of online worden gemaakt, worden bevestigd met een e-mail vanuit ons wellnesscenter, waarin de status van uw boeking wordt vermeld.

17. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen A Vida Boa en onze klanten is de rechtbank van Hasselt bevoegd, tenzij de wet anders bepaalt.

BASIS ARRANGEMENT

Benieuwd naar onze arrangementen?