Het gastenboek van A Vida Boa

Ik en mijn mama hadden een geweldig fantastische dag in de wellness van Elisa. We kregen champagne en hapjes en mochten spelen in het zwembad. Toen gingen we in het bubbelbad MET DE CHAMPAGNE. De sauna vond ik een beetje warm maar mama vond het zalig. Toen mochten we nog in het stoombad en dan kwam het beste: elkaar verwennen! Na een maskertje, voetbadje en nagels lakken waren we helemaal ontspannen. Elisa was de liefste om ons zo te ontvangen. We komen gauw terug na corona!

Lucie (en mama)

Ons eerste bezoek aan A Vida Boa was een fijne belevenis. De ontvangst was hartelijk, de uitbaatster is vriendelijk en professioneel. Voorafgaand aan de wellness kregen we een uitgebreide uitleg over de producten die A Vida Boa aanbiedt en aansluitend een rondleiding. De kleedkamers zijn ruim en er staan verzorgingsproducten ter beschikking. Badjas en handdoeken worden aangeboden. De wellness is voorzien van sauna, infrarood cabine, … Maar vooral het ruime zwembad met zeer zacht water en geen chloorgeur konden we best smaken, alsook de hapjes en champagne. A Vida Boa is een aanrader voor een ontspannen namiddag. Dank u wel Elisa!

Ann en Yolande

Na een warme ontvangst en uitleg door gastvrouw Elisa genoten we van een wandeling met picknick door de mombeekvallei vlakbij. We kregen een kaartje mee zodat we de weg gemakkelijk konden volgen.

De wandeling gaat door de bomen en velden en een stukje langs de rivier. Tijdens het wandelen kwam Elisa ons bij de picknickbank tegemoet met heerlijke broodjes, gezonde wraps en verse groenten en fruit uit de streek.

We kwamen niets tekort, alles was netjes verzorgd en heerlijk klaargemaakt. De wellness met een glaasje bubbels en kleine snack maakten het helemaal af. Alles voor ons comfort lag klaar. We konden gebruikmaken van ecologische producten en kregen zelfs onze eigen scrubhandoek. Zonder zorgen, helemaal relax, echt genieten!

 

Julie, Lien en Lina

Pure zen van zodra je hier binnenwandelt. Zowel wij als onze baby van 6 weken hebben hier genoten van een zalige rustgevende namiddag. De fantastische gastvrouw hielp ons goed op weg om onze baby vertrouwd te maken met het water. Aangezien dit geen chloor bevat, konden we zorgeloos genieten. Ook onze baby was helemaal ontspannen en heeft de rest van de dag/avond nog na kunnen genieten van deze zalige ervaring.

Aria, Hanne, Yannick